Hoppa till innehåll

Administratör heltid, BR

Handel och Administration

Distans, 400 poäng

Studierna är på distans. Utbildningen har upprop i Borås med obligatorisk närvaro.
Är du duktig på att planera och strukturera? Tycker du att det är viktigt med detaljer? Är du noggrann och effektiv? Då är det här utbildningen för dig!
Efter avslutad utbildning kan du arbeta i ett administrativt yrke, som kontorist eller assistent. Administratörer återfinns på små och stora arbetsplatser, inom offentlig såväl som privat sektor och i nästan alla branscher. Du får viktig kunskap inom administration och ekonomi, områden som ingår i en administratörs arbete.
I rollen som administratör har du många kontaktytor inom företaget vilket kräver en hög social kompetens och servicegrad. Du behöver trivas med att vara spindeln i nätet och gilla varierande arbetsuppgifter.

Har du eventuellt betyg i någon av kurserna i utbildningspaketet sedan tidigare så tillåts inte omläsning. Du erbjuds då möjlighet att välja till en annan kurs med motsvarande antal poäng. Detta för att fortfarande ha möjlighet att studera på heltid med CSN. Kontakta Studie- och yrkesvägledningen vux.syv@boras.se
Detta gör du givetvis efter att du fått antagningsbesked.

OBS! Inget uppehåll i studierna!
 

Förkunskapskrav

Förutsättningar för att klara utbildningen
Du bör ha minst 9-årig grundskola eller motsvarande med lägst betyget godkänd i svenska/svenska som andraspråk samt matematik.

Ämnes-/kursplan

HAXAAN

Anmälningskod

HMADM BR

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser

1 Kursstart

 1. Kursstart 3202850

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum
  Antagningsbesked