Hoppa till innehåll

Administration Marknadsföringsassistent, heltid

Försäljning och kundservice

Distans, 900 poäng

Utbildningen anordnas av Arena, distansstudier

Utbildningen är på gymnasienivå. Arbetsmarknaden inom området är i dag relativt mättat för administrativa utbildningar på gymnasienivå. Har du redan en gymnasieexamen är det bättre att söka utbildningar på yrkeshögskola – högskola.
Har du frågor hör av dig till studie- och yrkesvägledare i din hemkommun.
I utbildningen ingår praktik (APL) ca 15% av utbildningen. Du behöver hitta en praktikplats själv.

Är du kreativ och gillar att göra research? Då är yrkesutbildningen Marknadsföringsassistent (nationellt yrkespaket) något för dig! Under utbildningens gång får du kunskaper i grundläggande företagande och entreprenörskap.


Utbildningen berättigar till CSN och är på heltid.

Har du tidigare betyg i någon av kurserna kan du eventuellt få läsa annan kurs. Kontakta studie- och yrkesvägledare om du behöver byta ut kursen. Detta för att du ska kunna studera på heltid enligt CSNs regler och få studiemedel. Kontakta SYV efter att du har fått antagningsbesked.

Utbildningen ingår i BRvux samarbetet: Bor du i Borås, Bollebygd, Herrljunga, Vårgårda, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn behöver du inte något godkännande från din hemkommun.

Förkunskapskrav

Du bör ha minst 9-årig grundskola eller motsvarande med lägst betyget godkänd i svenska/svenska som andraspråk samt matematik. Du behöver en dator med internetuppkoppling.

Ämnes-/kursplan

FSXAER

Anmälningskod

ARMF BR.

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser (9 st)

0 Kursstarter

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.